TEMPLATE_FB cover profile image_1640x956_FB_IVANA_PJEVANJE

Radionica pjevanja s Ivanom Galić

Poboljšaj svoje vokalne vještine uz jednu od najboljih vokalnih trenerica današnjice
Cijena

50,00 EUR

Datum

13.07.2024.

Lokacija

Glazbena Klinika

Sadržaj radionice

Kroz poludnevnu radionicu tehnika pjevanja i individualne interpretacije, želja nam je pjevačima pružiti mogućnost dodatnog kvalitetnog sadržaja tijekom ljeta.
U suradnji s našom predavačicom i mentoricom pjevanja – Ivanom Galić organiziramo u subotu 13.7.2024. s početkom u 10:00 sati pjevačku radionicu s Ivanom Galić.
Ivana je vrhunska vokalistica i pedagogica, s dugogodišnjim pjevačkim i predavačkim iskustvom. Završila je Royal College of Music u Londonu, pjevala na najprestižnijim svjetskim glazbenim lokalitetima i iza sebe ima uistinu niz vrhunskih projekata.
Stalna je suradnica Glazbene Klinike, gdje radi s odraslim i naprednim vokalistima. Mentorica je pjevanja i našim predavačima u Klinici.
Stoga preporučamo svim odraslim vokalistima da se prijavite na ovu radionicu, koja bi mogla koristiti kao nadogradnja postojećih vještina, i otvoriti vam obzore u dodatnom usavršavanju pjevačkih vještina.
Predviđeno trajanje radionice je 4 sata, uz 3 sata predavanja i praktične nastave uz glazbenu pratnju, te druženje, individualno i skupno pjevanje uz pratnju.

Što ćemo naučiti?

Na radionici će se kroz predavanja, demonstracije i praktične vježbe, te grupni rad proći kroz različite stilove i vokalne tehnike i učinkovite tehnike upjevavanja.

Kroz vježbe individualne interpretacije, polaznici će uz pomoć predavačice raditi na ispravljanju vlastite tehnike pjevanja.

Kome je namjenjeno?

Radionica je namijenjena prvenstveno odraslim vokalistima.

Iskustvo pjevanja i razumijevanja osnovnih tehnika pjevanja je poželjno, ali nije uvjet.

Radionica nije namijenjena apsolutnim početnicima.

Dodatne informacije

Cijena radionice iznosi 50,00 EUR, a za redovne polaznike Glazbene Klinike cijena je uz popust od 20% i iznosi 40,00 EUR.

Vaši predavači

Kontakt

Telefon:

+385 98 267 316

Email:

info@glazbenaklinika.hr

Prijavnica za Radionica pjevanja s Ivanom Galić

"*" indicates required fields

Voditelj obrade je Glazbena klinika d.o.o., Ulica hrvatskih branitelja 7, 42000 Varaždin kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na info@glazbenaklinika.hr.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.